De code instellen om uw Ad Exchange-sites bij te houden in Analytics

Als u voor een webpagina rapportagegegevens van Ad Exchange wilt weergeven in Analytics, moet deze webpagina het volgende bevatten:

De volgorde van de codefragmenten is uitermate belangrijk. We raden u aan de fragmenten in deze volgorde in de HTML-code van uw webpagina te plaatsen:

1. De trackingcode van Analytics, direct na de openingstag <head>
  2. De Ad Exchange-code, tussen de tags <body> en </body>