Knytt sammen Google Analytics og Ad Exchange

Før du kan motta data fra Ad Exchange i Analytics-kontoen din, må du først velge et Analytics-område som Ad Exchange skal knyttes til. Hvis du ikke allerede har en Analytics-konto, må du opprette en via Analytics-nettstedet.

Før du kan starte tilknytningsprosessen, må du påse at du er logget på en Google-konto med administratortilgang til både Ad Exchange- og AdSense-kontoen din samt redigeringstilgang i Analytics-området.

Hvis du forsøker knytte området sammen med en ny konto, og Analytics-kontoen eller Google Ad Exchange-kontoen din er stengt, må du gjenåpne den stengte kontoen og fjerne tilknytningen før du kan knytte området sammen med den nye kontoen.
Brukerstøtteteamet hjelper ikke lenger med å knytte sammen Google Analytics og Ad Exchange. Siden Ad Exchange er slått sammen med Google Ad Manager, trenger du ikke å knytte Ad Exchange sammen med Google Analytics separat. Hvis du vil sikre at Ad Exchange er tilknyttet, må du imidlertid påse at Google Ad Manager er knyttet sammen med Google Analytics.

Slik integrerer du Analytics med Ad Exchange:

1. Logg på Analytics 360-kontoen din.
  2. Klikk på ? for å åpne hjelperessursene i produktet.