Knytt sammen Google Analytics og Ad Exchange

For at du skal kunne motta data fra Ad Exchange i Analytics-kontoen din, må du velge et Analytics-område som Ad Exchange skal knyttes sammen med. Hvis du ikke allerede har Analytics-konto, må du opprette en ny konto via Analytics-nettstedet.

Før du kan starte tilknytningsprosessen, må du påse at du er logget på en Google-konto med administratortilgang til både Ad Exchange- og AdSense-kontoen din samt redigeringstillatelse i Analytics-området.

Hvis du forsøker knytte området sammen med en ny konto, og Analytics-kontoen eller Google Ad Exchange-kontoen din er stengt, må du gjenåpne den stengte kontoen og fjerne tilknytningen før du kan knytte området sammen med den nye kontoen.

Sånn knytter du Analytics- og Ad Exchange-kontoen sammen:

1. Kontrollér at du bruker Google Publisher-tagger på nettstedet ditt. Finn ut mer
  2. Følg fremgangsmåten oppført her.

Det kan ta et døgn eller mer før dataene fylles inn i rapportene dine.