Google Analytics en Ad Exchange koppelen

Als u Ad Exchange-gegevens wilt ontvangen in uw Analytics-account, moet u eerst een Analytics-property kiezen om aan Ad Exchange te koppelen. Als u nog geen Analytics-account heeft, gaat u naar de Analytics-website om u te registreren voor een nieuw account.

Voordat u het koppelingsproces start, moet u nagaan of u de inloggegevens van een Google-account gebruikt dat beschikt over beheerderstoegang voor uw Ad Exchange- en AdSense-accounts en over het recht Bewerken voor de Analytics-property.

Als u een nieuw account wilt koppelen en uw Analytics- of Google Ad Exchange-account gesloten is, moet u het gesloten account opnieuw openen en de link verwijderen voordat u een ander account kunt koppelen.

Ga als volgt te werk om uw Analytics- en Ad Exchange-accounts te koppelen:

1. Controleer of u op uw site Google-uitgeverstags gebruikt. Meer informatie
  2. Volg de stappen die hier worden beschreven.

Houd er rekening mee dat het een etmaal of langer kan duren voordat u in uw rapporten gegevens ziet verschijnen.