Google Analyticsin ja Ad Exchangen linkittäminen

Jotta voit alkaa vastaanottaa dataa Ad Exchangesta Analytics-tilillesi, sinun on ensin valittava Analytics-omaisuus, johon linkität Ad Exchangen. Jos sinulla ei vielä ole Analytics-tiliä, luo uusi tili Analytics-verkkosivustolta.

Varmista ennen linkitysprosessin aloittamista, että käytät sisäänkirjautumistilinä sellaista Google-tiliä, jolla on Ad Exchange- ja AdSense-tiliesi järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet ja Analytics-mittauskokonaisuuden muokkaajan rooli.

Jos yrität linkittää uutta tiliä ja joko Analytics-tilisi tai Google Ad Exchange ‑tilisi on suljettu, sinun on avattava suljettu tili uudelleen ja poistettava linkitys ennen uuden tilin linkittämistä.
Tukitiimi ei enää tarjoa apua Google Analyticsin ja Ad Exchangen linkittämiseen. Koska Ad Exchange on yhdistetty Google Ad Manageriin, Ad Exchangea ei tarvitse linkittää erikseen Google Analyticsiin. Jos haluat kuitenkin varmistaa, että Ad Exchange on linkitetty, tarkista, että Google Ad Manager on linkitetty Google Analyticsiin.

Näin integroit Analyticsin ja Ad Exchangen:

1. Kirjaudu Analytics 360 ‑tilillesi.
  2. Klikkaa ? avataksesi tuotteen ohjeen.
  3. Klikkaa Ota yhteyttä ‑kohdasta Tarvitsetko lisäapua?
  4. Klikkaa Muut ongelmat ja valitse Sähköpostituki.
  5. Valitse Ongelman tyyppi ‑kohdasta Google Ad Manager ‑linkitys ja vastaa kysymyksiin.

Kun sinut on hyväksytty, voit ottaa käyttöön Analyticsin datan jakamisasetukset valitsemalla Google Ad Manager > Järjestelmänvalvoja > Kaikki verkoston asetukset.