Knyt Google Analytics til Ad Exchange

Hvis du vil modtage data fra Ad Exchange på din Analytics-konto, skal du først vælge den Analytics-ejendom, du vil linke Ad Exchange til. Hvis du ikke allerede har en Analytics-konto, kan du besøge Analytics-websitet for at oprette en ny konto.

Inden du starter linkningsprocessen, skal du sikre dig, at du bruger et login til en Google-konto, der har administratoradgang til dine Ad Exchange- og AdSense-konti og rollen Redaktør på Analytics-ejendommen.

Hvis du vil tilknytte en ny konto og enten din Analytics-konto eller din Google Ad Exchange-konto er lukket, skal du genåbne den lukkede konto og fjerne tilknytningen, før du kan tilknytte en ny konto.
Supportteamet tilbyder ikke længere hjælp i forbindelse med tilknytning af Google Analytics og Ad Exchange. Ad Exchange er blevet integreret i Google Ad Manager, og det er derfor ikke nødvendigt at foretage separat tilknytning af Ad Exchange og Google Analytics. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at Ad Exchange kun er tilknyttet, hvis Google Ad Manager er knyttet til Google Analytics.

Sådan integrerer du Analytics og Ad Exchange:

1. Log ind på din Analytics 360-konto.
  2. Klik på ? for at åbne hjælpen i produktet.
  3. Klik på Har du brug for mere hjælp? under Kontakt os.
  4. Klik på Andre problemer, og vælg derefter Support via mail.
  5. Under "Problemtype" skal du vælge "Google Ad Manager-link" og besvare spørgsmålene.

Når du er godkendt, kan du aktivere indstillingen for deling af Analytics-data i Google Ad Manager > Administrator > Alle netværksindstillinger.