Enllaçar Google Analytics i Ad Exchange

Per començar a rebre dades d'Ad Exchange al compte d'Analytics, primer cal que trieu la propietat d'Analytics que voleu enllaçar a Ad Exchange. Si encara no teniu un compte d'Analytics, aneu al lloc web d'aquesta plataforma i registreu-vos-hi.

Abans d'iniciar el procés d'enllaçament, assegureu-vos que inicieu la sessió en un Compte de Google que tingui tant accés administratiu als comptes d'Ad Exchange i AdSense com funció d'editor a la propietat d'Analytics.

Si esteu provant d'enllaçar un compte nou, i el compte d'Analytics o el de Google Ad Exchange estan tancats en aquest moment, cal que torneu a obrir el compte tancat i en tragueu l'enllaç per poder enllaçar-lo a un altre compte.
L'equip d'assistència ja no ajuda a enllaçar Google Analytics i Ad Exchange. Com que Ad Exchange s'ha combinat amb Google Ad Manager, no cal enllaçar Ad Exchange per separat a Google Analytics. Tanmateix, per assegurar-vos que Ad Exchange estigui enllaçat, heu de comprovar que Google Ad Manager enllaci a Google Analytics.

Per integrar Analytics amb Ad Exchange, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte d'Analytics 360.
  2. Feu clic a ? per obrir l'ajuda del producte.
  3. A Contacteu amb nosaltres, feu clic a Necessiteu més ajuda?
  4. Feu clic a Altres problemes i, a continuació, seleccioneu Assistència per correu electrònic.
  5. A "Tipus de problema", trieu "Enllaçament a Google Ad Manager" i responeu les preguntes.

Un cop aprovat, podreu activar la configuració de compartició de dades d'Analytics a Google Ad Manager > Administració > Configuració de totes les xarxes.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!