Google Shopping-kampagner

Analysér effektiviteten af Google Shopping-kampagner

Google Shopping-kampagner tilbyder en ny forhandlerorienteret metode til håndtering og promovering af produkter. Rapporten viser dig, hvor godt dine respektive kampagner klarer sig, efter at brugerne klikker på dine Google Shopping-kampagneannoncer. Du kan f.eks. se:

• Hvilke produktkategorier, der sælger bedst
  • Hvilke produkttyper, der sælger bedst

Når du ved, hvilke segmenter af dit produktkatalog der klarer sig bedst, kan du justere din budgivning og dit budget efter din viden.

I denne artikel:

Se data for Shopping-kampagner

Sådan ser du data for dine Shopping-kampagner:

Sådan får du adgang til rapporten:

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Gå til din visning.
  3. Åbn Rapporter.
  4. Vælg Anskaffelse > Google Ads > Shopping-kampagner.
Shopping-dimensionerne i denne rapport (Shopping-kategori, Shopping-produkttype, Shopping-brand) kan ikke bruges som sekundære dimensioner i standardrapporter og kan slet ikke bruges i tilpassede rapporter.

Anvendelsesmuligheder for rapporten

Brug rapporten til at analysere konverteringsrate og andre metrics, så du kan vurdere, hvilke Shopping-kampagner der giver dig mest værdi. Når du bruger rapporten, får du en større forståelse for, hvilke segmenter der klarer sig bedst, og mulighed for at justere dine bud i overensstemmelse dermed.

Få flere oplysninger i de følgende artikler i Hjælp til Google Ads: