Oversiktenes begrensninger

Det er nyttig å bruke oversikter, men de har sine begrensninger ...

Oversiktene har følgende begrensninger:

Generelle begrensninger

• Hver Analytics-rapporteringsvisning kan inneholde opptil 20 private oversikter per bruker.
  • Hver Analytics-konto kan inneholde opptil 50 delte oversikter per rapporteringsvisning.
  • Hver oversikt kan inneholde opptil tolv moduler.
  • Du må ha redigeringstilgang for å kunne dele oversikter og data med den gjeldende rapporteringsvisningen. Brukerne som har rollen som seer, kan likevel dele oversiktsmaler via en link eller i Løsningsgalleriet.

Begrensninger for tilknyttede rapporter

• Når du knytter en rapport til en oversikt, kan du bare legge inn datavisningen fra den aktuelle rapporten. Hvis du prøver å legge til en rapport med en annen visning av tabellen (f.eks. prosent-, resultat-, sammenlignings- eller pivotvisning), ser du et varselikon. Hold markøren over ikonet for å se advarselen. Du kan likevel legge til rapporten, men det er bare datavisningen som blir synlig.
  • Koblede rapporter kan ikke inneholde beregningsfiltre eller sekundære dimensjoner. Hvis du prøver å legge til en rapport med et beregningsfilter eller en sekundær dimensjon, ser du et varselikon. Hold markøren over ikonet for å se advarselen. Du kan likevel legge til rapporten, men filteret eller den sekundære dimensjonen blir ikke lagt inn.
  • Bare de første to beregningskolonnene fra rapportene dine er synlige i de tilknyttede rapportene. Hvis rapporten din inneholder mer enn to beregninger, blir ikke ytterligere beregninger vist i oversikten.