Beperkingen van dashboards

Dashboards zijn ontzettend handig, maar ze kunnen niet alles...

Dashboards hebben de volgende beperkingen en restricties:

Algemene limieten

• Elke Analytics-weergave kan maximaal 20 privédashboards per gebruiker bevatten.
  • Elk Analytics-account kan maximaal 50 gedeelde dashboards per weergave bevatten.
  • Elk dashboard kan maximaal 12 widgets bevatten.
  • U moet de rol Bewerker hebben om dashboards en gegevens met de huidige weergave te kunnen delen. Gebruikers met de rol Kijker kunnen de dashboardtemplates wel delen via een link of in de Solutions Gallery.

Limieten voor gekoppelde rapporten

• Als u een rapport aan een dashboard koppelt, kunt u alleen de dataweergave van het betreffende rapport insluiten. Als u een rapport met een andere dataweergave van de tabel probeert in te voegen (bijvoorbeeld Percentage, Prestaties, Vergelijking of Draaitabel), verschijnt er een waarschuwingsicoon. Plaats de muisaanwijzer op het icoon om het waarschuwingsbericht weer te geven. U kunt het rapport wel toevoegen, maar alleen de dataweergave wordt weergegeven.
  • Gekoppelde rapporten kunnen geen filters voor statistieken of secundaire dimensies bevatten. Als u een rapport met een filter voor statistieken of een secundaire dimensie probeert toe te voegen, wordt er een waarschuwingsicoon weergegeven. Plaats de muisaanwijzer op het icoon om het waarschuwingsbericht weer te geven. U kunt het rapport wel gewoon toevoegen, maar dit bevat dan niet het filter of de secundaire dimensie.
  • In gekoppelde rapporten worden alleen de eerste twee kolommen met statistieken uit uw rapporten weergegeven. Als uw rapport meer dan twee statistieken bevat, worden de aanvullende statistieken niet weergegeven in het dashboard.