Kontrolpanelers begrænsninger

Kontrolpaneler er meget anvendelige, men der er dog grænser for, hvad de kan...

Kontrolpaneler har følgende begrænsninger:

Generelle begrænsninger

• Hver Google Analytics-visning kan indeholde op til 20 private kontrolpaneler pr. bruger.
  • Hver Google Analytics-konto kan indeholde op til 50 delte kontrolpaneler pr. visning.
  • Hvert kontrolpanel kan indeholde op til 12 widgets.
  • Du skal have rollen Redaktør for at kunne dele kontrolpaneler og data med den aktuelle visning. Brugere med rollen Seer kan stadig dele kontrolpanelskabeloner via et link eller i Solutions Gallery.

Begrænsninger for linkede rapporter

• Når du linker en rapport til et kontrolpanel, kan du kun integrere datavisningen for den pågældende rapport. Hvis du forsøger at tilføje en rapport, der bruger en anden visning af tabellen (f.eks. Procentdel, Effektivitet, Sammenligning eller Pivot), får du vist et advarselsikon. Før markøren hen over ikonet for at se advarselsmeddelelsen. Du kan stadig tilføje rapporten, men den viser kun datavisningen.
  • Linkede rapporter kan ikke have metric-filtre eller sekundære dimensioner. Hvis du prøver at tilføje en rapport med et metric-filter eller en sekundær dimension, får du vist et advarselsikon. Før markøren hen over ikonet for at se advarselsmeddelelsen. Du kan stadig tilføje rapporten, men den indeholder ikke filteret eller den sekundære dimension.
  • Linkede rapporter viser kun de to første metric-kolonner fra dine rapporter. Hvis din rapport indeholder mere end to metrics, vises yderligere metrics ikke i betjeningspanelet.