Limitacions dels taulers

Els taulers són fantàstics, però no ho poden fer tot…

Els taulers tenen les limitacions i restriccions següents:

Límits generals

• Cada visualització d'Analytics pot incloure un màxim de 20 taulers privats per usuari.
  • Cada compte d'Analytics pot incloure un màxim de 50 taulers compartits per visualització.
  • Cada tauler pot incloure un màxim de 12 widgets.
  • Per compartir taulers i dades dins de la visualització actual, heu de tenir la funció d'editor. Els usuaris amb la funció de lector, però, poden compartir les plantilles de taulers mitjançant un enllaç o bé a la Galeria de solucions.

Límits dels informes enllaçats

• Quan enllaceu un informe amb un tauler, només podeu inserir-hi la visualització de dades de l'informe corresponent. Si intenteu afegir un informe que utilitzi una altra visualització de la taula, per exemple, percentatge, rendiment, comparació o taula dinàmica, veureu una icona d'advertiment. Passeu el cursor per sobre d'aquesta icona per veure'n el missatge. Tingueu present que podreu afegir l'informe, però només s'hi mostrarà la Visualització de dades.
  • Els informes enllaçats no poden tenir filtres de mètriques ni dimensions secundàries. Si intenteu afegir un informe amb un filtre de mètrica o amb una dimensió secundària, se us mostrarà una icona d'advertiment. Passeu el cursor per sobre d'aquesta icona per veure'n el missatge. Tingueu present que podreu afegir l'informe, però no inclourà el filtre ni la dimensió secundària.
  • Els informes enllaçats només mostren les dues primeres columnes de mètriques dels informes. Si el vostre informe conté més de dues mètriques, les altres mètriques no es mostraran al tauler de control.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!