Rapporten Mobilappkilder

Se, hvordan de brugere, der downloader din app, finder din markedspladsside.

I denne artikel beskrives Analytics-SDK'ets funktionalitet. Brug Firebase-SDK'et for at få adgang til helt opdateret mobilapprapportering i Analytics. Læs Kom godt i gang med appanalyse for at få flere oplysninger.

I rapporten Mobilappkilder kan du få oplysninger om, hvordan brugerne opdager din app, heriblandt oplysninger om, hvad der får dem til at besøge din downloadside i iTunes og andre markedspladser.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Se appkildedata

Sådan får du vist appkildedata:

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Gå til din visning.
  3. Åbn Rapporter.
  4. Vælg Anskaffelse > Kilder > Alle eller iTunes.

Sådan bruger du rapporten Mobilappkilder

Du skal opsætte appinstallationssporing, inden du kan bruge rapporten Mobilappkilder.

Der er to typer af Mobilappkilde-rapporter: Én, som kun indeholder data fra iTunes Store, og én, som indeholder data fra alle appmarkedspladser. Rapporten Alle indeholder både data fra iTunes Store og fra eventuelle tredjepartsmarkedspladser.

Den primære dimension i disse rapporter er Kilde/medium. Disse rapporter viser også det samlede antal nye brugere, sessioner, den gennemsnitlige sessionsvarighed og den samlede indtjening i appen (fra e-handelsdata), der er knyttet til hvert enkelt kilde/medium-par.

Brug linkene på fanen Explorer til at skifte mellem anskaffelses-metrics for brugere, andre målsæt og data vedrørende e-handel. Bemærk! Mål og e-handel kræver yderligere opsætning, før der vises data i disse rapporter.

Lidt om, hvordan data vises i disse rapporter

En bruger skal downloade, installere og starte en app, før data for henvisningskilden vises i kilderapporterne. Analytics viser kun data om en henvisningskilde, hvis en bruger også downloader, installerer og starter appen mindst én gang. Hvis brugeren ikke udfører alle disse handlinger, efter at vedkommende lander på din markedspladsside fra en annonceringskampagne eller en anden kilde, medtages data for henvisningskilde ikke i dine rapporter.

Markedspladser skal understøtte appinstallations-id'et for at kunne genkendes af Google. Det er ikke alle markedspladser, der understøtter appsinstallations-id'et. Trafik, der kommer fra en markedsplads, som Analytics ikke kan identificere, vises i rapporten som (not set). Desuden er der nogle markedspladser, der ikke sender kampagnedata til Analytics. I disse tilfælde vises der ingen data for dimensionen Kilde/medium.