Informe Fonts d'aplicacions mòbils

Esbrineu com arriba el trànsit que baixa la vostra aplicació a la pàgina del mercat.

En aquest article es descriu el funcionament de l'SDK d'Analytics. Per obtenir els informes d'aplicacions mòbils més actualitzats a Analytics, utilitzeu l'SDK de Firebase. Per obtenir més informació, llegiu Com començar a utilitzar l'anàlisi d'aplicacions.

Els informes Fonts d'aplicacions mòbils us permeten esbrinar de quina manera descobreixen els usuaris la vostra aplicació i què els porta a la vostra pàgina de baixades d'iTunes i d'altres mercats.

Contingut d'aquest article:

Veure les dades de les fonts d'aplicacions

Per veure les dades de les fonts d'aplicacions:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Aneu a la visualització que us interessi.
  3. Obriu la pestanya Informes.
  4. Seleccioneu Adquisició > Fonts > Tots o iTunes.

Com funciona l'informe Fonts d'aplicacions mòbils

Per poder utilitzar l'informe Fonts d'aplicacions mòbils, cal que configureu el seguiment d'instal·lacions d'aplicacions.

Hi ha dos tipus d'informes Fonts: el que inclou només les dades d'iTunes Store i el que inclou les dades de Tots els mercats d'aplicacions. L'informe Tots inclou les dades d'iTunes Store i les de qualsevol mercat de tercers.

La dimensió principal d'aquests informes és Font/mitjà. Aquests també mostren el nombre total d'Usuaris i de Sessions nous, la Durada mitjana de les sessions i el Total d'ingressos a l'aplicació (a partir de les dades de Comerç electrònic) associat a cada parell Font/mitjà.

Utilitzeu els enllaços de la pestanya Explorador per veure les dades de les mètriques de l'informe Adquisició relatives a les dades d'Usuaris, dels diferents Conjunts d'objectius i de Comerç electrònic. Tingueu en compte que els informes Objectius i Comerç electrònic s'han de configurar a part per poder veure-hi dades.

Apunts sobre com es mostren les dades en aquest informe

Perquè les dades de l'origen de la referència s'incloguin als informes Fonts, cal que els usuaris baixin, instal·lin i iniciïn una aplicació. Analytics només pot mostrar les dades de l'origen de la referència si els usuaris també baixen, instal·len i obren l'aplicació una vegada com a mínim. Si no realitzen cap d'aquestes accions després d'arribar a la vostra pàgina de mercat des d'una campanya publicitària o des d'una altra font, les dades de l'origen de la referència no s'inclouran als informes.

El mercat ha de ser compatible amb l'App Installer ID perquè Analytics el pugui reconèixer. No tots els mercats són compatibles amb l'App Installer ID. El trànsit que prové d'un mercat que Analytics no pot identificar es mostra a l'informe amb l'estat (not set). A més, alguns mercats no envien dades de campanya a Analytics. En aquests casos, la dimensió Font/mitjà no mostra cap dada.

Recursos relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!