Tämä artikkeli koskee Universal Analyticsia, joka poistuu käytöstä. Muistathan siirtää Universal Analytics ‐mittauskokonaisuutesi asetukset Google Analytics 4:ään. Muuten menetät dataa 1.7.2023 alkaen (tai 1.7.2024 alkaen, jos käytät Analytics 360 ‐mittauskokonaisuuksia). Lue täältä, miten voit siirtää asetukset.

Liikenteen lähde / tulotapa

Liikenteen lähde: sivustosi liikenteen alkuperä, kuten hakukone (esimerkiksi google) tai verkkotunnus (esimerkki.fi). Tulotapa: lähteen yleinen luokka, kuten maksuton haku (maksuton), maksullinen haku klikkauskohtaisella hinnalla (klikkauskohtainen hinta) tai internetviittaus (viittaus).

Liikenteen lähde / tulotapa on raporttiluokka, jossa yhdistyvät raporttiluokat Liikenteen lähde ja Tulotapa. Esimerkkejä Liikenteen lähde / tulotapa -raporttiluokasta ovat google/maksuton, esimerkki.fi/viittaus ja uutiskirje9-2014/sähköposti.

Aiheeseen liittyviä resursseja