Sobre Ad Exchange a Google Analytics

Obteniu informació sobre com podeu integrar Ad Exchange amb Google Analytics i sobre possibles discrepàncies.

Ad Exchange us permet guanyar més diners fent servir una eina de display de Google al lloc web per allotjar anuncis de tercers que interessin al vostre públic.

Contingut d'aquest article:

Gestionar la integració d'Ad Exchange i Google Analytics

Si feu servir Ad Exchange, podeu enllaçar el compte d'Ad Exchange a Google Analytics. Així podreu utilitzar Analytics per posar les dades d'Ad Exchange en context i entendre millor el vostre rendiment. Abans de poder enllaçar els comptes, tingueu en compte aquests aspectes:

1. Heu d'utilitzar la mateixa adreça electrònica a Analytics i a Ad Exchange per enllaçar els vostres comptes.
  2. Heu de tenir permís d'editor o d'administrador a tots dos comptes.
  3. Per a cada propietat d'Analytics, heu de decidir quines visualitzacions voleu fer servir per als informes.

Discrepàncies de dades entre Ad Exchange i Google Analytics

Si veieu diferències considerables entre els informes del compte d'Ad Exchange i els de la secció Ad Exchange d'Analytics, recordeu aquests aspectes:

• Analytics només registra dades de blocs d'anuncis de contingut d'Ad Exchange i no inclou blocs d'enllaços, quadres de cerca, anuncis per a mòbils ni altres productes d'Ad Exchange.
  • Heu d'incloure el codi de seguiment d'Analytics en cada pàgina web que executi Ad Exchange perquè els blocs d'anuncis de contingut coincideixin als informes d'Analytics i d'Ad Exchange.

Si el codi de seguiment i el compte estan ben configurats, però hi ha discrepàncies de dades entre els informes d'Ad Exchange i Analytics, pot ser per una de les causes següents:

• Iframes: Ad Exchange fa servir un iframe per publicar els anuncis. Els navegadors no compatibles amb l'etiqueta <iframe> no generen impressions a Analytics. Això pot fer que el recompte de visualitzacions de pàgina d'Analytics sigui superior al d'impressions d'Ad Exchange.
  • Seguretat o programari de bloqueig: el programari que pot bloquejar contingut, com ara tallafocs, bloquejadors d'anuncis o altres bloquejadors d'imatges de tercers, també pot bloquejar les impressions d'Ad Exchange. Els usuaris amb aquests tipus d'instal·lacions es continuen tenint en compte als recomptes d'Analytics, però les impressions i les dades d'Ad Exchange no es comptaran als informes d'Analytics.
  • Integració nova d'Ad Exchange i Analytics: després d'enllaçar els comptes d'AdSense i Analytics poden passar fins a 24 hores abans que es comencin a recollir dades. Si fa poc que heu configurat el codi d'Ad Exchange o d'Analytics, o bé que heu enllaçat els comptes, espereu com a mínim 24 hores perquè les dades es mostrin als informes. Les dades d'Ad Exchange recollides abans d'enllaçar els comptes no es mostren a Analytics.
  • Configuració de zona horària: si les zones horàries dels comptes d'Analytics i d'Ad Exchange no coincideixen, cada producte afegeix dades de períodes de temps diferents a les mateixes dates dels informes. Editeu una propietat per canviar la zona horària a Analytics.
  • Filtres de visualització d'Analytics: Analytics us permet crear visualitzacions d'informes diferents. Podeu afegir filtres a les visualitzacions per excloure dades específiques, de manera que podeu personalitzar les dades que veieu als informes. Les dades d'Ad Exchange associades a les sessions que s'excloguin de la visualització d'Analytics també s'exclouran de tots els informes d'Analytics a la visualització en qüestió. Obteniu més informació sobre els filtres a Analytics.
  • Manca de dades d'Analytics: si no es recopilen dades d'Analytics, com ara si el codi de seguiment no s'executa, a Analytics tampoc no s'informa de les dades d'Ad Exchange que s'hi associen.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!