Dit artikel gaat over Universal Analytics. Als u de vernieuwde versie van Google Analytics gebruikt, gaat u naar het gedeelte over Google Analytics 4-property's in dit Helpcentrum.

Rapportageoverzicht

Een overzichtsproperty-functie waarmee gegevens van meerdere bronproperty's in één property worden verzameld.

Rapportageoverzicht is een speciaal soort rapportage waarmee u gegevens kunt analyseren die in een overzichtsproperty zijn verzameld. Rapportageoverzicht is alleen beschikbaar voor Analytics 360-accounts en werkt uitsluitend in aangewezen overzichtsproperty's.