Informes de comparatives

Seleccioneu comparatives i vegeu si el rendiment de la vostra propietat és millor o pitjor.

Per accedir als informes de comparatives, aneu a la vostra visualització, seleccioneu la pestanya Informes i, tot seguit, aneu a Públic > Comparatives. Podeu triar entre tres informes:

• Canals compara les dades del vostre canal amb les comparatives de cada canal de l'agrupació de canals predeterminada: Social, Directe, Referència, Cerca orgànica, Cerca de pagament, Visualització i Correu electrònic.
  • Ubicació compara les vostres dades de país o territori amb les comparatives de cada país o territori des del qual rebeu trànsit.
  • Dispositius compara les vostres dades de dispositius amb les comparatives de trànsit d'ordinadors, mòbils i tauletes.

Utilitzar les comparatives

Feu servir els menús de selecció que hi ha a la part superior de cada informe per definir la comparativa amb què voleu confrontar les vostres dades.

• Sector (obligatori): seleccioneu una categoria de sector d'entre les més de 1.600 que hi ha disponibles.
  • Mida per visites diàries (obligatori): seleccioneu entre 7 classificacions de mida del trànsit. Això us permet comparar la vostra propietat amb altres propietats que tenen nivells de trànsit semblants al vostre sector.
  • Ubicació geogràfica (opcional): seleccioneu una ubicació geogràfica per limitar les dades de les comparatives a un país o territori concrets.

A la part superior de l'informe es mostra el nombre de propietats que contribueixen a les dades agrupades de la comparativa.

Interpretar l'informe

Els valors de la taula mostren el percentatge en què el rendiment de la propietat és superior o inferior al de la comparativa de cada mètrica. Un valor positiu (per exemple, 67,80%) indica que el rendiment de la propietat és superior al de la comparativa. Un valor negatiu (per exemple, -25,25%) indica que el rendiment de la propietat és inferior al de la comparativa.

A sobre de la taula hi ha dos commutadors de visualització:

Mostra o deixa de mostrar els valors reals de les mètriques a la taula.
Mostra o deixa de mostrar els colors del mapa de calor a la taula. El mapa de calor mostra tonalitats fosques de verd en els punts en què el rendiment de la vostra propietat és molt superior al de la comparativa i tonalitats fosques de vermell en els punts en què el rendiment de la vostra propietat és força inferior al de la comparativa.

Els informes de comparatives s'actualitzen en un interval que va de les 24 a les 48 hores.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!