Tietoja vertailusta

Vertaa sivuston tehokkuutta kilpailijoiden sivustojen tehokkuuteen.

Vertailujen avulla voit vertailla yrityksesi tietoja alan koottuihin tietoihin, jotka on saatu muilta tietonsa jakavilta yrityksiltä. Saat käyttöösi arvokkaan kontekstin, joka auttaa asettamaan mielekkäitä tavoitteita, perehtymään alan trendeihin ja selvittämään, kuinka pärjäät kilpailijoihisi nähden.

Tässä artikkelissa:

Vertailuraporttien tarkasteleminen

Voit tarkastella vertailuraportteja seuraavalla tavalla:
  1. Kirjaudu Analytics-tilillesi.
  2. Siirry näkymääsi.
  3. Avaa Raportit.
  4. Valitse Yleisö > Vertailu.

Vertailun valinta

Voit valita haluamasi toimialaluokan yli 1 600 toimialan joukosta käyttämällä vertailuraporttien valikkoa. Voit tarkentaa tietoja edelleen maantieteellisen sijainnin mukaan. Valitsemalla yhden seitsemästä liikenteen kokoluokituksesta voit vertailla sivustoasi muiden oman toimialasi saman liikennetason sivustoihin. Voit esimerkiksi vertailla sivustoasi kaikkiin Isossa-Britanniassa toimiviin Kaikki hotellit ja majoitusliikkeet -toimialan sivustoihin, joilla on keskimäärin 500–1 000 istuntoa päivässä.

Käytettävissä olevat tiedot

Vertailutiedot ovat käytettävissä seuraavien ulottuvuu arvoille:

• kanavien oletusryhmittely (kuten Sosiaaliset verkostot, Suora, Viittaus, Maksuton haku, Maksullinen haku, Display ja Sähköposti)
  • sijainti (maa/alue)
  • laite (kuten pöytäkoneet, mobiililaitteet ja tabletitblet)

Voit vertailla omia tietojasi seuraavien tietotyyppien vertailutietoihin:

• istunnot (kuten istuntojen lukumäärä)
  • uusien istuntojen %
  • uudet istunnot (kuten uusien käyttäjien istuntojen lukumäärä)
  • sivut/istunto
  • istunnon keskimääräinen kesto
  • välitön poistuminen prosenteissa.

Seuraavat vaiheet