Vertailun käyttöönotto

Jos haluat nähdä mallinnussisältöä ja yritysvinkkidataa, sinun on jaettava koostettu ja anonymisoitu datasi Googlelle ja muille. Tämän jälkeen data otetaan mukaan vertailuun. Jakamasi data (myös sen tilin tiedot, jolta data jaetaan) kootaan yhteen ja de-identifioidaan.

1. Kirjaudu Analytics-tilillesi.
  2. Klikkaa Järjestelmänvalvoja.
  3. Valitse TILI-kohdasta Tilin asetukset.
  4. Valitse Vertailu-valintaruutu.
  5. Klikkaa Tallenna.

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?
true
Valitse haluamasi oppimispolku

Käy osoitteessa google.com/analytics/learn. Se on uusi verkkosivusto, jonka avulla voit saada Google Analytics 4:stä parhaan mahdollisen hyödyn. Sivustolta löytyy videoita, artikkeleita ja esittelyitä sekä linkit Google Analyticsin Discordiin, blogiin, YouTube-kanavalle ja GitHub-datasäilöön.

Aloita oppiminen jo tänään!