Tag

En JavaScript-kodebit som brukes for å sende informasjon til en tredjepart, for eksempel Google. Analytics-sporingskoden er et eksempel på en tag.

En tag er en JavaScript-kodebit som brukes for å sende informasjon til en tredjepart, for eksempel Google. Du kan bruke tagger til å samle inn data, målrette annonsekampanjer, spore annonser og utføre andre funksjoner. Analytics-sporingskoden er et eksempel på en tag. Hvis du ikke bruker en løsning for tagadministrasjon som Google Tag Manager, må du legge til disse JavaScript-kodebitene direkte i kildekoden på nettstedet ditt.