Tilføj tag

Et JavaScript-kodestykke, der sender oplysninger til en tredjepart, f.eks. Google. Analytics-sporingskoden er et eksempel på et tag.

Et tag er et JavaScript-kodestykke, der sender oplysninger til en tredjepart, f.eks. Google. Tags bruges til indsamling af data, målretning af dine annoncekampagner, sporing af annoncer og andre funktioner. Analytics-sporingskoden er et eksempel på et tag. Hvis ikke du bruger en tagadministrationsløsning, f.eks. Google Tag Manager, skal du føje disse JavaScript-kodestykker direkte til kildekoden på dit website.