Konvertering

En fullført aktivitet (på nettet eller utenfor nettet) som er viktig for at bedriften din skal lykkes. Eksempler omfatter en fullført registrering for nyhetsbrevet ditt på e-post (en målkonvertering) og et kjøp (en transaksjon, også kalt en netthandelskonvertering).

En konvertering kan være en makrokonvertering eller en mikrokonvertering. En makrokonvertering er vanligvis en fullført kjøpstransaksjon. En mikrokonvertering er derimot en fullført aktivitet, for eksempel en e-postregistrering, som indikerer at brukeren er på vei mot en makrokonvertering.