Ansioksi lukeminen

Ansioksi lukeminen on prosessi, joka määrittää, miten myyntien tai tulosten hyvitys määritetään kontaktipisteille tulosreiteissä.

Ansioksi lukeminen -toiminnon avulla markkinoijat voivat määrittää yksittäisten kanavien määrällisen osuuden myynnistä ja tuloksista. Monet käyttäjät saattavat esimerkiksi tehdä ostoksen sivustossasi sen jälkeen, kun he ovat hakeneet brändiäsi Googlessa. He ovat kuitenkin voineet tutustua brändiisi näyttömainoksen tai blogin kautta. Markkinoija käyttää attribuutiota jakaessaan ostosten rahallista tuottoa useiden myyntiin osallistuneiden myyntisuppiloiden kesken.

Liittyviä aiheita