Denne artikel omhandler Universal Analytics-ejendomme, hvor databehandlingen ophører den 1. juli 2023 (for Analytics 360-ejendommes vedkommende sker det den 1. oktober 2023). Begynd at bruge en Google Analytics 4-ejendom, hvis du ikke allerede gør det.

Tilskrivning

Processen med tildeling af kredit for salg og konverteringer til berøringspunkter på konverteringsstier.

Tilskrivning giver marketingmedarbejdere mulighed for at kvantificere hver enkelt kanals bidrag til salg og konverteringer. Det kan f.eks. være, at mange personer foretager køb på dit website efter at have søgt efter dit varemærke på Google. De er dog muligvis blevet introduceret til dit varemærke via en displayannonce eller en blog. En marketingmedarbejder bruger attribution til at fordele kreditbeløb for et køb korrekt på de mange forskellige markedsføringskanaler, der kan have bidraget til hvert enkelt salg.