Atribució

És el procés d'atribuir el valor que té cada punt de contacte del camí de conversió per a la consecució de vendes i de conversions.

L'atribució permet als professionals del màrqueting quantificar com contribueix cada canal en les vendes i les conversions. Per exemple, moltes persones poden fer una compra al vostre lloc després d'haver buscat la vostra marca a Google. És possible, però, que haguessin conegut la vostra marca a través d'un blog o d'un anunci de display. Els professionals del màrqueting fan servir l'atribució per distribuir el valor econòmic d'una adquisició entre els molts canals que hi poden haver contribuït.

Recursos relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!