Dit artikel gaat over Universal Analytics. Als u de vernieuwde versie van Google Analytics gebruikt, gaat u naar het gedeelte over Google Analytics 4-property's in dit Helpcentrum.

Weergave

Een weergave of rapportageweergave is een subset van een Universal Analytics-property die eigen unieke configuratie-instellingen kan hebben. U kunt voor één property meerdere weergaven maken en elke weergave zo configureren dat er een andere subset van gegevens over de property wordt weergegeven.