Dit artikel gaat over Universal Analytics-property's, die vanaf 1 juli 2023 geen gegevens meer verwerken (1 juli 2024 voor Analytics 360-property's). Stap over op een Google Analytics 4-property als u dat nog niet heeft gedaan.

Weergave

Een weergave of rapportageweergave is een subset van een Universal Analytics-property die eigen unieke configuratie-instellingen kan hebben. U kunt voor één property meerdere weergaven maken en elke weergave zo configureren dat er een andere subset van gegevens over de property wordt weergegeven.