Dit artikel gaat over Universal Analytics. Als u de vernieuwde versie van Google Analytics gebruikt, gaat u naar het gedeelte over Google Analytics 4-property's in dit Helpcentrum.

Steekproeven

Een subset van gegevens van uw verkeer selecteren en een rapport maken van de trends in die voorbeelddataset. Steekproeven worden veel gebruikt in statistische analyse omdat het analyseren van een subset gegevens vergelijkbare resultaten oplevert als een analyse van een volledige dataset, maar deze resultaten kan produceren met een lagere werkbelasting en een kortere verwerkingstijd.