Stikprøvetagning

Metoden med at udvælge en del af dataene for din trafik og rapportere om de tendenser, der registreres i dette datasæt. Stikprøvetagning bruges i vid udstrækning inden for statistisk analyse, fordi der ved analyse af et dataudsnit opnås resultater svarende til en analyse af et komplet datasæt, samtidig med at beregningsbyrden er mindre og behandlingstiden kortere.