Metric

En kvantitativ måling af dine data. I Analytics kan variabler være udtrykt som en sum eller et forhold.

Variabler er individuelle elementer af en dimension, der kan måles som en sum eller et forhold. Dimensionen By kan f.eks. være knyttet til en metric som Befolkning, der byens samlede antal indbyggere.

Skærmvisninger, Sider pr. session og Gennemsnitlig sessionsvarighed er eksempler på metrics i Analytics.