Träff

En användning som leder till att data skickas till Analytics. Vanliga typer är sidspårningsträffar, händelsespårningsträffar och e-handelsträffar.

Varje gång spårningskoden utlöses av en användares beteende (t.ex. användaren laddar en sida på en webbplats eller en skärm i en mobilapp) registrerar Analytics denna åtgärd. Varje interaktion förpackas i en träff och skickas till Googles servrar. Exempel på träfftyper:

• sidspårningsträffar
  • händelsespårningsträffar
  • e-handelsspårningsträffar
  • social interaktionsträff