Hit

Een interactie die ertoe leidt dat gegevens naar Analytics worden verzonden. Algemene typen hits zijn hits voor het bijhouden van pagina's, gebeurtenissen en e-commerce.

Telkens wanneer de trackingcode wordt geactiveerd door het gedrag van een gebruiker (bijvoorbeeld doordat de gebruiker een pagina op een website of een scherm in een mobiele app laadt), wordt de betreffende activiteit door Analytics geregistreerd. Elke interactie wordt verpakt als hit en naar de servers van Google verzonden. Voorbeelden van typen hits:

• hits voor het bijhouden van pagina's
  • hits voor het bijhouden van gebeurtenissen
  • hits voor het bijhouden van e-commerce
  • hits voor sociale interactie