Hit

En interaktion, der resulterer i, at der sendes data til Analytics. Almindelige hittyper omfatter hits til sidesporing, til hændelsessporing og til e-handel.

Hver gang sporingskoden udløses af en brugers adfærd (f.eks. at brugeren indlæser en side på et website eller en skærm i en mobilapp), registrerer Analytics den pågældende aktivitet. Hver interaktion pakkes som et hit og sendes til Googles servere. Følgende er eksempler på hittyper:

• hits til sidesporing
  • hits til hændelsessporing
  • hits til sporing af e-handel
  • hits til social interaktion