Petició de fitxer

Interacció que es tradueix en l'enviament de dades a Analytics. Alguns dels tipus de petició de fitxer més habituals són els de seguiment de pàgines, els de seguiment d'esdeveniments i els de seguiment de comerç electrònic.

Cada vegada que un comportament d'usuari activa el codi de seguiment (per exemple, si un usuari carrega una pàgina en un lloc web o una pantalla en una aplicació per a mòbils), Analytics registra aquesta activitat. Les interaccions s'empaqueten individualment en una petició de fitxer i s'envien als servidors de Google. Aquests són alguns exemples de tipus de petició de fitxer:

• Petició de fitxer de seguiment de pàgines
  • Petició de fitxer de seguiment d'esdeveniments
  • Petició de fitxer de seguiment de comerç electrònic
  • Petició de fitxer d'interaccions socials

Recursos relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!