Nombre de pàgines visualitzades

Una instància d'una pàgina que es carrega (o es torna a carregar) en un navegador. El Nombre de pàgines visualitzades és una mètrica que es defineix com el nombre total de pàgines visualitzades.

Recursos relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!