Measurement Protocol

Et standardsett med regler for innsamling og sending av treff fra en Internett-tilkoblet enhet til Analytics.

Med Measurement Protocol kan du sende data til Analytics fra en hvilken som helst Internett-tilkoblet enhet. Dette er spesielt nyttig når du ønsker å sende data til Analytics fra en kiosk, et handelssystem på et salgssted eller noe som ikke er et nettsted eller en mobilapp. Dette skyldes at mobil-SDK-ene og JavaScript for Analytics automatisk bygger opp treff for sending av data til Analytics fra nettsteder og mobilapper, mens du manuelt må bygge opp datainnsamlingstreff fra andre typer enheter. I Measurement Protocol er det definert hvordan treffene skal bygges opp og hvordan de skal sendes til Analytics.

Relaterte ressurser

Les om Measurement Protocol på utviklernettstedet vårt.