Measurement Protocol

Measurement Protocol tarjoaa vakiosääntöjoukon osumien keräämiseen mistä tahansa internetiin yhdistetystä laitteesta ja niiden lähettämiseen Analyticsiin.

Measurement Protocolin avulla voit lähettää tietoja Analyticsiin mistä tahansa internetiin yhdistetystä laitteesta. Se on erityisen käytännöllinen, kun haluat lähettää tietoja Analyticsiin kioskista, myyntipistejärjestelmästä tai muusta kohteesta, joka ei ole verkkosivusto tai mobiilisovellus. Vaikka Analytics JavaScript ja Mobile SKD:t kokoavat automaattisesti osumia tietojen lähettämiseksi Analyticsiin verkkosivustoista ja mobiilisovelluksista, muiden laitteiden osumatiedot on koottava manuaalisesti. Measurement Protocol määrittää, miten osumat jäsennetään ja miten ne lähetetään Analyticsiin.

Liittyviä aiheita

Lisätietoja Measurement Protocolista on kehittäjäsivustossa