Protocol de mesurament

Un conjunt estàndard de regles per recopilar i per enviar a Analytics les peticions de fitxer rebudes des de qualsevol dispositiu que estigui connectat a Internet.

El Protocol de mesurament us permet enviar dades a Analytics des de qualsevol dispositiu que estigui connectat a Internet. És especialment útil si voleu enviar dades a Analytics des d'un quiosc, des d'un sistema de punt de venda o des de qualsevol altra ubicació que no sigui un lloc web o una aplicació per a mòbils. Perquè, si bé el JavaScript de Analytics i els SDK per a mòbils compilen automàticament les peticions de fitxer per enviar-ne les dades a Analytics des de llocs web i aplicacions per a mòbils, les peticions de fitxer de recopilació de dades des d'altres dispositius s'han de compilar manualment. El Protocol de mesurament defineix com es construeixen les peticions de fitxer i com s'envien a Analytics.

Recursos relacionats

Obteniu més informació sobre el Protocol de mesurament al lloc per a desenvolupadors.