Kanavien ryhmittely

Kanavien ryhmittely tarkoittaa liikenteen lähteiden yhteisnäkymää Hankinta-raporteissa, joissa useita markkinointitoimia ryhmitellään yhteen. Kanavien ryhmittelyn avulla voit tarkastella ja vertailla koottuja tietoja kanavan nimen sekä yksittäisten liikenteen lähteiden, tyyppien tai kampanjan nimen perusteella.

Hankinta-osion Tiedot ja Kanavat-raporteissa voit tarkastella tietoja oletusarvoisen kanavien ryhmittelyn mukaan, joka on sääntöpohjainen ryhmittely yleisempien liikenteen lähteiden kuten maksullisen haun ja suoran haun kanavista. Näin voit nopeasti tarkistaa liikenteen lähteidesi tehokkuuden.

Liittyviä aiheita