Kanalgruppering

En udrulningsvisning af trafikkilder i rapporterne Kundehvervning med gruppering af forskellige markedsføringsaktiviteter. Kanalgrupperinger gør det muligt at få vist og sammenligne samlede data efter kanalnavn samt individuelt trafikkilde-, medium- eller kampagnenavn.

I rapporterne Oversigt og Kanaler i afsnittet Kundehvervning kan du se dine data ordnet i henhold til standardkanalgrupperingen, som er en regelbaseret gruppering af de mest almindelige trafikkilder, f.eks. Betalt søgning og Direkte. Det giver dig mulighed for hurtigt at kontrollere effektiviteten for hver enkelt af dine trafikkanaler.

Relaterede ressourcer