Mål

Dette er en konfigureringsinnstilling du kan bruke for å spore verdifulle handlinger, eller konverteringer, som forekommer på nettstedet ditt eller mobil-appen din.

Med mål kan du måle hvor godt du når målsettingene dine gjennom nettstedet ditt eller appen din. Du kan konfigurere individuelle mål for å spore individuelle handlinger, for eksempel transaksjoner med en minimumskjøpesum eller hvor lenge besøkende har blitt på en side. Hver gang en bruker fullfører et mål, logges en konvertering i Analytics-kontoen din.