Tavoite

Tavoite tarkoittaa määritysasetusta, jonka avulla voit seurata tärkeitä toimintoja tai konversioita sivustossasi tai mobiilisovelluksessasi.

Tavoitteiden avulla voit mitata, kuinka hyvin sivustosi tai sovelluksesi täyttää asettamasi tavoitteet. Voit määrittää yksittäisiä tavoitteita, joilla seurataan erilaisia toimintoja, kuten tapahtumia, joissa ostoksen kokonaissumma täyttää tietyn minimin, tai aikaa, jonka vierailijat keskimäärin viettävät näkymässä. Kun käyttäjä täyttää tavoitteen kriteerit, konversio tallennetaan Analytics -tiliisi.

Liittyviä aiheita