Visa filter

En konfigurationsinställning som du använder när du vill lägga till, ta bort eller ändra data under bearbetningen, innan den visas i rapporterna.

Med dataurvalsfilter kan du begränsa och modifiera trafikdata som ingår i en vy. Du kan t.ex. använda filter när du vill utesluta trafik från vissa IP-adresser, fokusera på en särskild underdomän eller katalog eller konvertera webbadresser för dynamiska sidor till läsbara textsträngar.

Relaterade resurser

Om dataurvalsfilter