Visningsfilter

En konfigurasjonsinnstilling som gjør at du kan legge til, fjerne eller endre dataene dine under behandling, før de vises i rapportene dine.

Med visningsfiltre kan du begrense og endre trafikkdataene som er inkludert i en visning. Du kan for eksempel bruke filtre til å utestenge trafikk fra bestemte IP-adresser, fokusere på et bestemt underdomene eller en bestemt katalog eller konvertere dynamiske sideadresser til lesbare tekststrenger.

Relaterte ressurser

Om visningsfiltre