Segmentti

Segmentti on sellaisten istuntojen tai käyttäjien osajoukko, joilla on yhteinen attribuutti. Segmenttien avulla voit eritellä ja analysoida istunto- tai käyttäjäryhmiä tehokkaampaa analyysiä varten.

Segmentaation avulla voit eritellä ja analysoida tietojesi osajoukkoja. Voit esimerkiksi segmentoida tietosi markkinointikanavan mukaan, jotta näet, mikä kanava on tuonut lisää ostoja. Tarkastelemalla yksityiskohtaisesti tietojesi segmenttejä voit ymmärtää, miksi koontitiedoissa on tapahtunut muutoksia.

Aiheeseen liittyviä resursseja