Innehållsgruppering

En samlad visning av innehåll i beteenderapporter som grupperar flera sidor eller skärmar så att de bättre återspeglar strukturen på en webbplats eller i en app. Med innehållsgrupperingar kan du se och jämföra sammanställningar av mätvärden från innehållsgruppnamn, samt enskild webbadress, sidrubrik eller enskilt skärmnamn.

Med innehållsgruppering kan du gruppera innehåll i en logisk struktur som motsvarar hur du tänker dig din webbplats eller app. Du kan därefter visa detaljer om enskilda webbadresser, sidrubriker och skärmnamn, och visa och jämföra samlade mätvärden efter gruppnamn. Du kan t.ex. visa det sammanlagda antalet sidvisningar för alla sidor i en grupp, som Herr/Skjortor och sedan visa detaljer om varje webbadress eller sidrubrik.