Sisällön ryhmittely

Sisällön ryhmittely tarkoittaa Käyttäytyminen-raporttien sisällön yhteisnäkymää. Siinä ryhmitellään yhteen useita sivuja tai näyttöjä, jotta ne vastaavat paremmin sivustosi tai sovelluksesi rakennetta. Sisällön ryhmittelyn avulla voit tarkastella ja vertailla koottuja tietoja sisältöryhmän nimen, yksittäisen URL:n, sivun otsikon tai näytön nimen mukaan.

Sisällön ryhmittely -toiminnon avulla ryhmittelet sisällön loogiseksi rakenteeksi, joka heijastaa mielikuvaasi sivustostasi tai sovelluksestasi. Voit tarkastella ja vertailla koottuja tietoja ryhmän nimen mukaan sekä tarkastella yksittäisen URL-osoitteen, sivun otsikon tai näytön nimen yksityiskohtia. Voit esimerkiksi tarkistaa Miehet/Paidat-ryhmään kuuluvien sivujen katselujen kootun määrän ja tarkastella sen jälkeen kunkin URL-osoitteen tai sivun otsikon yksityiskohtia.

Liittyviä aiheita