Datasett

En beholder som inneholder dataene du laster opp til Analytics.

• Datasett er en viktig del av funksjonen for dataimport.
  • Datasettypen samsvarer med den bestemte datatypen du ønsker å importere. Det finnes for eksempel datasettyper for brukerdata, kostnadsdata, innholdsdata osv.
  • Når du lager et datasett, definerer du et skjema. Dette er strukturen som slår sammen dataene du laster opp, med de eksisterende dataene i treffene dine.