Dit artikel gaat over Universal Analytics. Als u de vernieuwde versie van Google Analytics gebruikt, gaat u naar het gedeelte over Google Analytics 4-property's in dit Helpcentrum.

Gegevensset

Een container met alle gegevens die u naar Analytics uploadt.

• Gegevenssets zijn een essentieel onderdeel van de functie 'Gegevens importeren'.
  • Het type van een gegevensset komt overeen met het specifieke type gegevens dat u wilt importeren. Er zijn bijvoorbeeld typen gegevenssets voor gebruikersgegevens, kostengegevens, inhoudsgegevens, enzovoort.
  • Wanneer u een gegevensset maakt, definieert u een schema. Dit is de structuur waarmee de gegevens die u uploadt, worden samengevoegd met de bestaande gegevens in uw hits.