Månadsresultatrapport

Ta emot en månadsresultatrapport via e-post.

Månadsresultatrapporten skickas via e-post en gång i månaden och är en sammanfattning av data från föregående månad för en av dina Analytics-egendomar. För att få rapporten måste du

• markera kryssrutan Resultatförslag och uppdateringar i användarinställningarna (se anvisningarna nedan)
  • ha valt amerikansk eller brittisk engelska som språk (i användarinställningarna)
  • ha åtkomst till en egendom med data från föregående månad
  • bo i Australien, Irland, Nya Zeeland, Storbritannien eller USA.

Flera konton och anpassning

Analytics väljer en av de egendomar du har åtkomst till, genererar rapporten och skickar den till dig via e-post. Det går för närvarande inte att anpassa rapporten och den genereras endast för en av dina egendomar. Om du vill ha en månadssammanfattning för en annan egendom kan du skapa en översikt och schemalägga den som en rapport som skickas via e-post.

Ta emot rapporten

Så här anger du att du vill få en månadsresultatrapport:

1. Logga in på Google Analytics..
  2. Klicka på Administratör och sedan på Användarinställningar.
  3. Välj Resultatförslag och uppdateringar. (Avmarkera kryssrutan om du inte längre vill ha månadsresultatrapporten.)