Maandelijks prestatierapport

Ontvang een maandelijks prestatieoverzicht via e-mail.

Het maandelijkse prestatierapport is een e-mail die een keer per maand wordt gestuurd met een samenvatting van de gegevens van de vorige maand voor een van uw Analytics-property's. Als u het rapport wilt ontvangen, moet u:

• het selectievakje bij 'Prestatiesuggesties en updates' in uw gebruikersinstellingen hebben ingeschakeld (zie de instructies hieronder)
  • Engels (VS) of Engels (VK) hebben geselecteerd als uw taalvoorkeur (eveneens in uw gebruikersinstellingen)
  • toegang hebben tot een property met gegevens voor de voorgaande maand
  • woonachtig zijn in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland, Australië of Ierland.

Meerdere accounts en aangepaste rapporten

Analytics selecteert één van de property's waartoe u toegang heeft, genereert het rapport en stuurt het u per e-mail toe. Het rapport kan momenteel niet worden aangepast en wordt gegenereerd voor slechts één van uw property's. Als u een maandelijks overzicht wilt ontvangen voor een andere property, kunt u een dashboard maken en het plannen als e-mailrapport.

Het rapport ontvangen

Aanmelden voor ontvangst van het maandelijkse prestatierapport:

1. Log in bij Google Analytics..
  2. Klik op Beheerder en vervolgens op Gebruikersinstellingen.
  3. Selecteer Prestatiesuggesties en updates. (Verwijder het vinkje uit het selectievakje als u het maandelijkse prestatierapport niet meer wilt ontvangen.)